Skip to main content

Έχασε από την Ίντερ αλλά κέρδισε το χειροκρότημα η Εθνική του 04΄(vid)

Στο κατάμεστο «Παγκρήτιο» οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος που θριάμβευσε στα γήπεδα της Πορτογαλίας έχασε σε φιλικό από τους θρύλους των «Νερατζούρι»

Μνήμες από το παρελθόν ξύπνησαν σε πάνω από 20.000 φιλάθλους που γέμισαν το «Παγκρήτιο Στάδιο» του Ηρακλείου οι παίκτες της χρυσής Εθνικής Ελλάδος του 2004.

Οι Έλληνες πρώην διεθνείς που έφεραν τη χώρα στο έβερεστ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κατακτώντας το Euro στα γήπεδα της Πορτογαλίας αναμετρήθηκαν με τους βετεράνους θρύλους παίκτες της Ίντερ με την αναμέτρηση να κρίνεται στα πέναλτι.

Αρχικά οι βετεράνοι των «Νερατζούρι» στους οποίους συμμετείχαν και οι Λάμπρος Χούτος και Γρηγόρης Γεωργάτος προηγήθηκαν στο 38΄με ωραίο τελείωμα του Μοχάμεντ Καλόν ενώ στο 51΄ισοφάρισε για τη «γαλανόλευκη», ο Κώστας Κατσουράνης.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στη ρώσικη ρουλέτα όπου οι «Μπισκιόνε» ήταν πιο ψύχραιμοι και επικράτησαν με 2-4 καθώς ο Σεμπάστιαν Φρέι απέκρουσε το πέναλτι του Γιώργου Γεωργιάδη ενώ ο Παντελής Καφές αστόχησε στην τελευταία εκτέλεση.

Αναλυτικά οι εκτελέσεις:

0-1 ο Ματεράτσι
1-1 ο Μπασινάς
1-2 ο Ντακούρ
Χαμένο πέναλτι ο Γεωργιάδης με απόκρουση
1-3 ο Καρμπόνε
2-3 ο Παπαδόπουλος
2-4 ο Κίβου
Καφές πέναλτι άουτ

Εθνική Ελλάδος (Ρεχάγκελ): Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Νταμπίζας, Δέλλας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Χαριστέας, Τσιάρτας, Φύσσας, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος.

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Βενετίδης, Νικολαΐδης, Καφές, Γεωργιάδης, Καψής, Κατσουράνης, Λάκης.

Inter Legends (Καστελίνι): Τόλντο, Ζανέτι Χ., Μπιάνκι, Καλόν, Καρμπόνε, Ντακούρ, Ματεράτσι, Κίβου, Σουάζο, Γεωργάτος, Κολονέζε.

Στον πάγκο: Μπέργκομι, Ζανέτι Κ., Μπαρέζι, Φρέι, Πίτσι, Φρέζι, Καραγκούνης, Χούτος.