Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019
x

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΟΥΙΚ: ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ - ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, που μας προέκυψαν αφού τους διορίσαμε σε υπουργικού θώκους, τόνισε ο ΥΕΘΑ.

Σαφείς αιχμές προς το εσωτερικό των ΑΝΕΛ μιλώντας για «Μακεδονοκλάστες» που «διορίστηκαν» σε θέσεις ευθύνης χωρίς καν να είναι βουλευτές άφησε ο Πάνος Καμμένος στην εισηγητική του ομιλία στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη.

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
 
Η τοποθέτηση του κ. Καμμένου προκάλεσε την απάντηση του -ευρισκόμενου στην Αίγυπτο  υφ. Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος μετά τη συνάντησή που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας Σάμεχ Σούκρι στο Κάιρο, δήλωσε: «Βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφυπουργός Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή μας».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ