Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020
x

ΕΥΧΕΣ ΖΕΡΒΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑ 106 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ

Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον πρόεδρο του ΑΣ του Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη, για τα 106 χρόνια παρουσίας της ομάδας στην πόλη.

Ευχετήρια επιστολή στον πρόεδρο του ΑΣ του Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη, για τα 106 χρόνια παρουσίας της ομάδας στην πόλη απέστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Ζέρβα:

Η οικογένεια του Άρη γιορτάζει σήμερα τα 106 χρόνια από την ημέρα της ίδρυσής του. Γιορτάζει μαζί του η Θεσσαλονίκη και ο αθλητισμός.
Από τη στιγμή που μια παρέα ανήσυχων πνευμάτων αποφάσισε να προχωρήσει στην υλοποίηση μιας ιδέας, όλα πήραν το δρόμο τους. Στη Θεσσαλονίκη του 1914, της πρόσφατης ακόμη απελευθέρωσής της, έμελλε να γραφεί μία σπουδαία αθλητική ιστορία.
Μία ιστορία με κορυφώσεις, νίκες και χαρές — αλλά όπως γίνεται πάντα στον αθλητισμό- με ήττες και στενοχώρια.
Στο γήπεδο Χαριλάου από τη δεκαετία του 1950, μέχρι το Pales de Sport όπου για τουλάχιστον μία δεκαετία χτυπούσε η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Θα βρει κανείς πολλές ιστορίες. Ιστορίες από εκείνες που χαράζονται ανεξίτηλα στη συλλογική μνήμη των Θεσσαλονικέων, στους φίλους του αθλητισμού.
Από τη θέση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης εύχομαι στις διοικήσεις, τους αθλητές και τους φιλάθλους της ομάδας Χρόνια Πολλά!
Θα συνδράμω τις προσπάθειες των ανθρώπων του, όπως και όλων των ομάδων της πόλης, με όλες μου τις δυνάμεις. O υγιής ανταγωνισμός είναι θεμέλιο της προόδου για τη Θεσσαλονίκη μας που όλοι τόσο αγαπάμε.
Οταν η πόλη έχει αθλητικές ομάδες που πρωταγωνιστούν, όπως γινόταν συχνά στο παρελθόν, Θα πρωταγωνιστεί και η ίδια.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ