Skip to main content

Έφοδος ΣΔΟΕ σε αποθήκες με κινέζικα

«Έφοδο» σε στέκια και αποθήκες προϊόντων κινέζικης προέλευσης που προορίζονται για την τροφοδοσία των κυκλωμάτων του παραεμπορίου πραγματοποίησαν χθες οι αρμόδιες διωκτικές και ελεγκτικές αρχές στη Θε
«Έφοδο» σε στέκια και αποθήκες προϊόντων κινέζικης προέλευσης που προορίζονται για την τροφοδοσία των κυκλωμάτων του παραεμπορίου πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα οι αρμόδιες διωκτικές και ελεγκτικές αρχές στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, μεικτά κλιμάκια αποτελούμενα από άνδρες του ΣΔΟΕ και της δημοτικής αστυνομίας της πόλης αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν περιέλθει σε γνώση τους για τη δράση των κυκλωμάτων αυτών, έκαναν σαρωτικούς ελέγχους και έπιασαν «λαβράκι».

Κατά τις ίδιες πηγές εντοπίστηκε υλικό που γέμισε τέσσερα (4) φορτηγά. Συγκεκριμένα βρέθηκαν είδη ένδυσης – υπόδησης, καλλυντικά, τσάντες κλπ, τα οποία οι ελεγκτικές αρχές θα επιχειρήσουν να διερευνήσουν αν έχουν συνοδευτικά έγγραφα και τι είδους, αλλά και το δρομολόγιο που ακολούθησαν μέχρι τον εντοπισμό τους.