Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020
x

ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Διεθνείς διακρίσεις για ελαιοπαραγωγούς και μελισσοκόμους στις διαγωνισμούς London International Olive Οil Competitions και London Honey Awards.

Αξιοσημείωτη διεθνή επιτυχία σημείωσε το ελληνικό ελαιόλαδο και μέλι στο Λονδίνο με Έλληνες παραγωγούς να λαμβάνουν διακρίσεις για τα προϊόντα τους

Στο διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου London International Olive Οil Competitions 2019, στον οποίο συμμετείχαν περισσότερες από 400 επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, βραβεύτηκαν 40 ελληνικές επιχειρήσεις, που προέρχονταν κυρίως από Κρήτη, Καλαμάτα, Μυτιλήνη και Χαλκιδική.

Επίσης, στο διεθνή διαγωνισμό μελιού London Honey Awards 2019, στον οποίο συμμετείχαν περισσότερες από 150 επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, βραβεύτηκαν 17 ελληνικές επιχειρήσεις, που προέρχονταν κυρίως από Κάλυμνο, Άνδρο, Κρήτη, Λακωνία, Ευρυτανία, Αιτωλοακαρνανία και Μακεδονία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΕΤ με ανακοίνωση του εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τις επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για την ποιότητα των προϊόντων τους, εύχεται και άλλες ελληνικές επιχειρήσεις και άλλα ελληνικά προϊόντα διατροφής να κατακτήσουν παρόμοιες θέσεις κορυφής και υπόσχεται ότι εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις προς αυτήν την κατεύθυνση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ