Skip to main content

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Ντε Σόουζα - «Δίνω τα πάντα για τους συμπαίκτες και την ομάδα μου»

Ο Ανγκολέζος σέντερ έφτασε στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης του Άρη με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Τις πρώτες σκέψεις του, σε ελληνικό έδαφος, για τη συνεργασία του με τον Άρη, εξέφρασε ο Σίλβιο Ντε Σόουζα.

Ο Ανγκολέζος σέντερ, ο οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τους κιτρινόμαυρους και παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης που έδωσαν, στο Αλεξάνδρειο, με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, τοποθετήθηκε σε εκπροσώπους του Τύπου, μετά το ματς, λέγοντας αρχικά:
 
«Είμαι ευγνώμων και ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται να βρίσκομαι στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη. Η διαφορά που παρατηρώ στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, σε σχέση με το γαλλικό πρωτάθλημα όπου έπαιξα πέρυσι (σ.σ. με τη Ροάν), είναι οι φίλαθλοι και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο. Παρόλο που ήταν φιλικό παιχνίδι το αποψινό, είναι τρελό το κλίμα που υπήρχε και το πόσο δυνατά και με πάθος ο κόσμος στήριζε την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ευγνώμων για τη δεύτερη μου χρονιά ως επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής».

Ερωτηθείς για το λόγο που επέλεξε να ενταχθεί στους κιτρινόμαυρους, απάντησε πως «ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Στη ζωή μου λατρεύω και δε φοβάμαι τα ρίσκα. Από την πρώτη στιγμή, με τη συμφωνία μου με τον Άρη, είπα πως θέλω να είμαι ο κορυφαίος της ομάδας. Εντυπωσιάστηκα από την ιστορία του Άρη και τα πρωταθλήματα που έχει η ομάδα, αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα να είμαι εδώ φέτος».

Κατέληξε ο Ντε Σόουζα, επισημαίνοντας ότι «είμαι ομαδικός παίκτης, παίζω για όλους και δίνω τα πάντα για τους συμπαίκτες και την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόουτς Καστρίτης με επέλεξε και θα κάνω τα πάντα για να τον δικαιώσω».

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τους Βούλγαρους έκανε και ο Γιάννης Καστρίτης. Ο τεχνικός του Άρη, μεταξύ άλλων, είπε πως «τα φιλικά παιχνίδια, αυτή την περίοδο, είναι για να βάζουμε σε εφαρμογή όσα δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Είναι σημαντικά γιατί χτίζουμε την ομάδα, βλέπουμε με αυτά τις αδυναμίες μας και να βελτιωνόμαστε.  Είχαμε απουσίες σήμερα, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Το χειρότερο στο παιχνίδι ήταν ο τραυματισμός του Μπέιτς (σ.σ. πρόσθιο εξάρθρημα στον ώμο). Δε φαίνεται να είναι κάτι απλό... Αν είναι κάτι κακό, είναι άσχημο πρώτα για εκείνον και μετά για μας. Ας περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα κάνει αύριο. Αν χρειαστεί να κάνουμε κάτι με τη διοίκηση, θα το κάνουμε. Ο Χάρελ έκανε βουτιά για τη μπάλα (σ.σ. στην 4η περίοδο), ίσως έχει διάσειση».