Skip to main content

Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Μήτρογλου και υπογράφει στον Άρη (φωτο)

Ο Έλληνας επιθετικός έφτασε στη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο Μακεδονία ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους.

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε ο Κώστας Μήτρογλου για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη ώστε και τυπικά να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Σε ηλικία 32 ετών ο Κώστας Μήτρογλου είχε παροπλιστεί αγωνιστικά στη Μαρσέιγ το τελευταίο εξάμηνο λόγω Βίλας Μπόας. Πέρυσι είχε μία χρονιά με 18 ματς και 3 γκολ παίζοντας σε Αϊντχόφεν και Γαλατά.
 
Στην καριέρα του έχει 186 ματς με 82 γκολ και 20 ασίστ στον Ολυμπιακό, 88 ματς με 52 γκολ και 10 ασίστ στη Μπενφίκα, 50 στη Μαρσέιγ με 16 γκολ και 1 ασίστ και ενώ έχει αναδειχθεί από τις Ακαδημίες της Γκλάντμπαχ.

Ο 32χρονος φορ θα ολοκληρώσει σήμερα τα τυπικά με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης για το συμβόλαιό του και θα υπογράψει. Ακολούθως θα κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ για τη νέα σελίδα της καριέρας του.

Η μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού αποτελεί το χειμερινό... μπαμ για τους κιτρινόμαυρους και θα αποτελέσει τη λύση στην επιθετική γραμμή που αναζητούσε ο Άκης Μάντζιος.