Skip to main content

Αίγινα: Μυστήριο με τον θάνατο 20χρονης που βρέθηκε απαγχονισμένη - Τι αναζητούν οι αρχές

Η 20χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της. Η περίεργη εξαφάνιση προσώπου της οικογένειάς της, προβληματίζει τις αρχές

Μυστήριο και πολλά ερωτήματα προκαλεί ο θάνατος μιας 20χρονης κοπέλας, η οποία βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου απαγχονισμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της, στην Αίγινα.

Από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα οπότε και έφυγε το νυχτερινό κέντρο όπου εργαζόταν για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμιά ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα σκεπτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της. Αντίθετα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο saronicmagazine.gr, όλοι συμφωνούν ότι βρισκόταν σε πολύ καλή διάθεση, έψαχνε σπίτι να μετακομίσει και μιλούσε για τα όνειρα που έκανε προκειμένου να προχωρήσει στη ζωή της.

Τις απαντήσεις για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της κοπέλας θα δώσει η νεκροψία και η νεκροτομή που θα διενεργηθούν στις αρχές της εβδομάδας στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά. 

Οι αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Σημειώνεται ότι η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ υποψίες γεννά και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο φέρεται η 20χρονη να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.