Skip to main content

Εγκαινιάστηκε ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός στη Νέα Κρήνη

Ο νέος βρεφικός σταθμός περιλαμβάνει χώρους για ύπνο, αλλά και παιχνίδι, τραπεζαρία, κουζίνα, χώρους υγιεινής και αναρρωτήριο

Με χαμόγελα και συγκίνηση εγκαινιάστηκε ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός στη Νέα Κρήνη Καλαμαριάς.

Οι πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις είναι έτοιμες να υποδεχτούν τα έντεκα βρέφη που θα φιλοξενούνται, καθώς και τα δεκαεφτά νήπια της περιοχής.

Image

Ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλης, δήλωσε: «Η Νέα Κρήνη είχε ανάγκη από ένα βρεφικό σταθμό, καθώς είναι μία περιοχή με οικογένειες που έχουν μωρά και  μικρά παιδιά, τα οποία τώρα πια θα μπορούν να έρχονται σε σχολεία και δομές προσχολικής αγωγής που βρίσκονται στη γειτονιά τους. Καλή αρχή και εύχομαι να είναι πάντα γεμάτος με φωνές, χαμόγελα και ζωντάνια»!

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εύα Ντόντη-Μπανιώρα, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της στην Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής και τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών, Ναταλία Παντελίδου, Καθαριότητας, Στέλιο Ματσαρίδη και Καθημερινότητας του Πολίτη, Πασχάλη Λεμονή για τη συμβολή τους στην ολοκλήρωση των εργασιών, επεσήμανε: «Οι εκλογές τελείωσαν, όμως είμαστε εδώ και προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε τα έργα που είχαμε ξεκινήσει, γιατί δε μείναμε μόνο στα λόγια».

Ο νέος βρεφικός σταθμός περιλαμβάνει χώρους για ύπνο, αλλά και παιχνίδι, τραπεζαρία, κουζίνα, χώρους υγιεινής και αναρρωτήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θέσεις για τα βρέφη με τον νέο βρεφικό σταθμό, αυξήθηκαν στις 94, από τις 24 που ήταν πριν τέσσερα χρόνια.

Image