Skip to main content

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της Σίσσυ Φραγκοπούλου στην Πολίχνη

Πλήθος κόσμου, πολίτες, φίλοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Πόλης Μπροστά στην Πολίχνη.

Ηχηρό μήνυμα αλλαγής στις εκλογές του Μαΐου για να πάει η Πόλη Μπροστά έστειλε η υποψήφια Δήμαρχος Παύλου Μελά Σίσσυ Φραγκοπούλου στα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου Πολίχνης του συνδυασμού «Πόλη Μπροστά- Προοδευτική Συμμαχία για τον Δήμο Παύλου Μελά».

Τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου στην οδό Αγνώστου Στρατιώτη 61 πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Απριλίου παρουσία πλήθους κόσμου, πολιτών, φίλων και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, που εξέφρασαν τη στήριξή τους στην προσπάθεια της Σίσσυ Φραγκοπούλου για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Παύλου Μελά.

Όπως τόνισε στη σύντομη ομιλία της η υποψήφια Δήμαρχος Σίσσυ Φραγκοπούλου «έχουμε τη δυνατότητα, την εμπειρία και τις γνώσεις και πάνω από όλα τη θέληση και το μεράκι για να αλλάξουμε τα πράγματα. Ξέρετε πολύ καλά τι έχουμε προσφέρει στον Δήμο και τι προσπάθεια έχουμε κάνει μακριά από μικροκομματικά και μικροπολιτικά συμφέροντα, ή ρουσφέτια και ταξίματα στους πολίτες που δεν έχουν μέλλον. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να δώσουμε λύση σε πάρα πολλά προβλήματα και στα μεγάλα και στα μικρά, στην καθημερινότητα, στην καθαριότητα και στη σχολική στέγη».

Η Σίσσυ Φραγκοπούλου απήθυνε κάλεσμα στους πολίτες για συμπόρευση στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στον Δήμο Παύλου Μελά. «Όλοι πρέπει να γίνουμε η φωνή στον διπλανό μας για να ενωθούμε, να ενώσουμε τις δυνάμεις για να κάνουμε μία μεγαλύτερη προσπάθεια γιατί πραγματικά αυτή η πόλη το αξίζει. Σας δίνω τον λόγο μας ότι θα πάμε την Πόλη Μπροστά. Το πιστεύουμε και κυρίως πιστεύουμε ότι μας αξίζει», κατέληξε η υποψήφια Δήμαρχος.