Skip to main content

Έγκλημα στη Χαριλάου: «Πριν τρεις ημέρες η γυναίκα χτυπούσε το θυροτηλέφωνο κλαμένη», λέει νεαρή γειτόνισσα

Γείτονες δήλωσαν πως το ζευγάρι ήταν πολύ φιλόξενοι και ήσυχοι άνθρωποι, ενώ δεν είχαν ακούσει καβγάδες από το σπίτι

Για τη γυναίκα που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη από μαχαίρι στην κοιλιά στο διαμέρισμά της στην οδό Γεωργίου Σεφέρη στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης, μίλησε νεαρή γειτόνισσά της.

Διαβάστε σχετικά - Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 78χρονη από μαχαίρι - Σε κωματώδη κατάσταση ο σύζυγός της (φωτο+vid)

Όπως είπε, το προηγούμενο Σάββατο το μεσημέρι, η γυναίκα τής χτύπησε το θυροτηλέφωνο και έμοιαζε κλαμένη και τρομαγμένη.

Σύμφωνα με τη νεαρή, η 78χρονη δεν είχε τα κλειδιά της και «με ρώτησε αν μπορώ να της ανοίξω. Εγώ, όμως, επειδή ήμουν μόνη με μία φίλη μου στο σπίτι και φοβόμουν να ανοίγω σε αγνώστους, ζήτησα να έρθει αργότερα που θα ήταν εκεί οι γονείς μου, κάτι που δεν έγινε».

«Η γυναίκα ήταν τρομαγμένη, έκλαιγε και έλεγε "σας παρακαλώ, ανοίξτε μου" και φώναζε από κάτω. Εμείς, βγήκαμε στο μπαλκόνι και της ζητήσαμε να βγει λίγο πιο έξω από το θυροτηλέφωνο για να τη δούμε από το μπαλκόνι», σχολίασε η νεαρή.

Η 78χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμερίσμά τους με τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά, ενώ ο σύζυγός της νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση μετά από κατανάλωση χαπιών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε έναν γιο, με τους γείτονες να δηλώνουν πως ήταν πολύ φιλόξενοι και ήσυχοι άνθρωποι, ενώ πρόσθεσαν πως δεν είχαν ακούσει καβγάδες από το σπίτι.

 

Image