Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
x

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ: ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η 68ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ

Διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας της 68χρονης μητροκτόνου.

Προφυλακιστέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κρίθηκε η 68χρονη γυναίκα που ομολόγησε το φόνο της μητέρας της στο Γουδί.

Παράλληλα, οι αρμόδιες ανακριτικές αρχές προχώρησαν στη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας της 68χρονης γυναίκας, η οποία κατηγορείται για το φόνο της 92χρονης μητέρας της στο Γουδί.

Νωρίτερα, η 68χρονη είχε οδηγηθεί στον ανακριτή, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα την έκρινε προφυλακιστέα. Ωστόσο, από τον ανακριτή έγινε δεκτό το αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που υπέβαλλε ο συνήγορος της 68χρονης γυναίκας Σπύρος Δημητρίου.

Η κατηγορουμένη απολογήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς φέρεται να σκότωσε τη μητέρα της το πρωί του Σαββάτου, προκαλώντας της ασφυξία. Στη συνέχεια φέρεται να τύλιξε τη σορό της σε μια κουβέρτα και την παράτησε στο πεζοδρόμιο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι στο οποίο ζούσαν μαζί στου Γουδί.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ενώπιον της αστυνομίας η 68χρονη μητροκτόνος φέρεται να είπε ότι προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη, προκειμένου να απαλλάξει τη μητέρα της από το μαρτύριό της, επειδή έπασχε από άνοια.

Σήμερα, κατά την μεταφορά της στα δικαστήρια, η κατηγορουμένη προσπάθησε να προστατευτεί από τα τηλεοπτικά συνεργεία. Η 68χρονη ήταν εμφανώς καταβεβλημένη και τρομαγμένη. Μάλιστα, αστυνομικός που τη συνόδευε, την πήρε αγκαλιά κρύβοντας το πρόσωπό της.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ