Skip to main content

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ του ΠΑΟ

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του ΠΑΟ με αποτέλεσμα να ψηφιστεί η Α.Μ.Κ. κατά 15 εκατομμύρια πλησιάζοντας στην επικείμενη συμφωνιά με τον πρίγκιπα

Κανείς από τους μετόχους δεν πήγε στη Γενική Συνέλευση καθώς όλοι εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους. Ο δικηγόρος της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Γ.Σ. ενεργοποίησε εκ νέου τις μετοχές προκειμένου ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να ψηφίσει και να επικυρώσει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ! Κάτι που τελικά έγινε και εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση.

Ο Δημήτρης Γόντικας λίγο πριν τις 11:00 ενημέρωσε πως στο απογευματινό Διοικητικό Συμβούλιο θα συζητηθεί το θέμα της Arboris Capital, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, αναφέροντας πως υπάρχουν εξελίξεις με την πολυεθνική εταιρία. Επίσης, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τόνισε πως θα μιλήσουν για την Green Team και τα διαδικαστικά για την συμμετοχή στο Κύπελλο.

Κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις κατά την έξοδο τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι εξελίξεις αυτές φέρνουν ακόμα πιο κοντά τον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ στο τριφύλλι, αφού μόλις ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος θα πρέπει να βάλει τα 15 εκατομμύρια ευρώ της Αύξησης για να πάρει τις μετοχές στα χέρια του.