Skip to main content

Εκδήλωση για τους νέους επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη

Με τη συμμετοχή 400 ατόμων στη Θεσσαλονίκη και με κεντρικό στόχο την ανάδειξη του ρόλου των νέων στον ελληνικό επιχειρηματικό χώρο.

«Σύγχρονη επιχειρηματικότητα» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Οικονομολόγων Νομικών και Επιχειρηματιών στο πολιτιστικό κέντρο «Αλέξανδρος», της Θεσσαλονίκης.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο ευρωβουλευτής και συνταγματολόγος, Κώστας Χρυσόγονος, ο Φάνης Παπάς, περιφερειακός σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Χρήστος Γεωργίου, συγγραφέας και διευθυντής του ΣΒΒΕ, ο οικονομολόγος, Παναγιώτης Χωματίδης και ο οικονομολόγος και επιχειρηματίας Αλέξανδρος Φερραίος.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από νέους, πάνω από 400 άτομα είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να συμμετάσχουν σε ομιλίες που άπτονται των επίκαιρων θεματικών και αναγκών της κοινωνίας, αναφορικά με το σύγχρονο επιχειρείν.

Στόχος των διοργανωτών ήταν να αναδείξουν το ρόλο των νέων στον ελληνικό επιχειρηματικό χώρο και να προχωρήσουν σε δράσεις για τη διαμόρφωση μιας ενεργούς κοινωνίας πολιτών και για έναν κόσμο, όπου οι νέοι και οι προοπτικές τους θα βρίσκονται στο επίκεντρο, όπως τονίζουν.