Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022
x

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Τη ζωντανή συζήτηση θα ανοίξει με χαιρετισμό η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη ενώ θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης.

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Τουρισμός και Εστίαση στην Ελλάδα: δυνατότητες Επανεκκίνησης και οι Κίνδυνοι για την επερχόμενη Σεζόν» διοργανώνει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο την Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 19:00. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω YouTube live.

Τη ζωντανή συζήτηση θα ανοίξει με χαιρετισμό η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Στη συνέχεια, θα τοποθετηθούν επί του θέματος διακεκριμένοι εκπρόσωποι των κλάδων του Τουρισμού και της Εστίασης και πιο συγκεκριμένα οι:

-Γρηγόρης Τάσιος, πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων & Α' αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)

-Βαρβάρα Αυδή, αντιπρόεδρος Οργανισμού των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης (Historic Hotels of Europe), Project Manager του Προγράμματος «Ελληνική Διατροφή» & Ιδρυτής των Ελληνικών Ιστορικών Ξενοδοχείων Υάδες

-Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ

-Νεκτάριος Νικολόπουλος, πρόεδρος Σωματείου Επιχειρήσεων Εστίασης, BARECA

-Λευτέρης Λαζάρου, Chef

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης.

Το live webinar πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής στο παρακάτω link: https://bit.ly/3reD15L. Στους συμμετέχοντες θα σταλούν ψηφιακές βεβαιώσεις παρακολούθησης.    

Λίγα λόγια για τη Σχολή Τουρισμού

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έχει βραβευτεί  για 5η συνεχή χρονιά ως “Best Hotel Education Provider” στα Greek Hospitality Awards 2020. Προσφέρει περιζήτητα bachelors, masters & diplomas σε συνεργασία με τα κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια: Ecole hôtelière de Lausanne (EHL), Oxford Brookes University και Queen Margaret University.




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ