Skip to main content

Eκδήλωση για τον ενεργειακό σχεδιασμό στα κτίρια

«Η ποιότητα στα κτίρια και ο ενεργειακός σχεδιασμός σε περίοδο κρίσης» είναι το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνουν η Helexpo και το τεχνικό περιοδικό το «Κτίριο» σε συνεργασία με το ΕΒΕΘ, το ΤΕΕ/ΤΚΜ, το

 

«Η ποιότητα στα κτίρια και ο ενεργειακός σχεδιασμός σε περίοδο κρίσης» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνουν η Helexpo και το τεχνικό περιοδικό  το «Κτίριο» σε συνεργασία με το ΕΒΕΘ, το ΤΕΕ/ΤΚΜ, το ΑΠΘ και το ΚΑΠΕ. 
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στις 17:00,  με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 
 
Στη διάρκεια της ημερίδας –η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της κλαδικής Infacoma -   εκπρόσωποι φορέων και τεχνικών εταιριών θα αναφερθούν, μεταξύ άλλων, στη συμβολή του ενεργειακού σχεδιασμού στην οικιακή και την εθνική οικονομία, στην «πράσινη» δόμηση, στην ενεργειακή συμπεριφορά των κτιρίων αλλά και στην ποιότητα των κατασκευών. 
 
Εκ μέρους του ΕΒΕΘ, στην εκδήλωση θα μιλήσει ο β' αντιπρόεδρος, κ.  Χαρίλαος Αλεξόπουλος, με θέμα: «Η αναπτυξιακή προοπτική στην οικιακή και εθνική οικονομία, με τον ενεργειακό σχεδιασμό κτιρίων».