Skip to main content

Έκκληση Κόπτση σε εκπαιδευτικούς: Δεν είναι διακοπές

«Η κρίση είναι ίσως μία μεγάλη ευκαιρία να αναδείξουμε πρωτοπόρες ιδέες και δράσεις, πρωτότυπες πρακτικές», έγραψε στο facebook.

Να διαχειριστούν όπως μπορούν καλύτερα την αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων καλεί τους εκπαιδευτικούς ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Αλέξανδρος Κόπτσης.

«Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων δε σημαίνει διακοπές. Σημαίνει πως: είμαστε όλοι εδώ παρόντες είμαστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα», ανέφερε με ανάρτηση του στο facebook ο κ. Κόπτσης, την ώρα που η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε πως ξεκινά σήμερα η πλατφόρμα μαθημάτων με τη μορφή τηλεδιάσκεψης.

«είμαστε κοντά στο σχολείο για να διαχέουμε κάθε οδηγία και πληροφορία στους μαθητές μας και τους γονείς

είμαστε εδώ για να διατηρούμε την επαφή των μαθητών μας με τη γνώση και τη μάθηση

είμαστε εδώ για να επινοούμε εναλλακτικούς τρόπους διαχείρισης της εκπαιδευτικής διαδικασίας

είμαστε εδώ για να συνδράμουμε την ελληνική κοινωνία στις δύσκολες ώρες που περνά

είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όλους να συνειδητοποιήσουν πως απαιτείται αυτοπροστσία, υπευθυνότητα, πειθαρχία αλλά και σεβασμός στη δημόσια υγεία», είπε στο facebook ο κ. Κόπτσης.

«Η κρίση είναι ίσως μία μεγάλη ευκαιρία να αναδείξουμε πρωτοπόρες ιδέες και δράσεις, πρωτότυπες πρακτικές, αξιόλογες επινοήσεις μέσα από μια πρωτόγνωρη και δύσκολη πραγματικότητα. Ας το επιχειρήσουμε», επισήμανε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης.