Skip to main content

Έκκληση ΟΑΣΘ στους φορείς για καθαρισμό στάσεων ενόψει της κακοκαιρίας

Ο Οργανισμός καλεί δήμους και Περιφέρεια να δώσουν ιδιαίτερη μέριμνα για τον καθαρισμό των στάσεων για να αποφευχθούν δυσάρεστα προβλήματα

Έκκληση προς τους δήμους και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να καθαρίσουν τις στάσεις ενόψει της κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την περιοχή απευθύνει ο ΟΑΣΘ.

Ο Οργανισμός με επιστολή του καλεί τους φορείς να δώσουν ιδιαίτερη μέριμνα για τον καθαρισμό των στάσεων προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστα προβλήματα, βάσει και της πρόσφατης εμπειρίας από την τελευταία κακοκαιρία. Παράλληλα δηλώνει πρόθυμος για την καλύτερη δυνατή συνεργασία.

Αναλυτικά η επιστολή του ΟΑΣΘ:

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 579/21.2.2019 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας θα υπάρξει ιδιαίτερη επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο 23.2.2019 έως τη Δευτέρα 25.2.2019, με πιθανότητα χιονόπτωσης. Ο Ο.Α.Σ.Θ. με βάση την πρόσφατη εμπειρία από την τελευταία κακοκαιρία, θεωρεί ζωτικής σημασίας για την μετακίνηση των πολιτών και την υλοποίηση του συγκοινωνιακού έργου την εξασφάλιση συγκεκριμένων προϋποθέσεων ασφαλείας.

Προκειμένου να εξασφαλιστούν αυτές οι προϋποθέσεις είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί εκτός από την ασφαλή μετακίνηση στο οδικό δίκτυο και η ασφαλής πρόσβαση των πολιτών στα λεωφορεία.

Σας παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη μέριμνα για τον καθαρισμό των στάσεων προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστα προβλήματα.

Στην διάθεσή σας για την καλύτερη δυνατή συνεργασία.