Skip to main content

Έκπτωση-έκπληξη για το Πάσχα από τους κρεοπώλες Θεσσαλονίκης για ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Σ. Κεσίδης είπε ότι θα γίνουν ανακοινώσεις τη Δευτέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ

Το Σάββατο αναμένεται να καθοριστούν οι τιμές των αμνοεριφίων για το Πάσχα μετά το παζάρι στο Κιλκίς, τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98 ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης, Σάββας Κεσίδης.

Αναφορικά με τις τιμές στο χοιρινό κρέας είπε ότι έχουν αυξηθεί κατά 15%, όπως γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο κ. Κεσίδης τάχθηκε υπέρ των ελέγχων στα κρέατα τονίζοντας ότι οι παράνομες ελληνοποιήσεις θα σταματήσουν αν εφαρμοστεί το σχέδιο «Άρτεμις», σύμφωνα με το οποίο θα υπάρχει ταυτότητα στο κάθε ζώο από την κτηνοτροφική μονάδα μέχρι την ώρα που θα φτάσει στο  τραπέζι του καταναλωτή.

«Οι ελληνοποιήσεις γίνονται από τους μεγάλους, όχι από τους μικρούς, επισήμανε και τόνισε, αναφορικά με το εάν τα κρέατα που προέρχονται από όμορες χώρες, ότι, λόγω του ευνοϊκού κλίματος της Ελλάδας, τα ελληνικά αμνοερίφια και τα χοιρινά είναι πολύ καλά, αλλά τα καλά μοσχάρια είναι από χώρες που διαθέτουν λιβάδια και όχι πολύ ηλιοφάνεια», πρόσθεσε ο κ. Κεσίδης.

Προσφορά λόγω... ΠΑΟΚ

Στη δημοσιογραφική αναφορά ότι ο πρόεδρος της Βαρβακείου δήλωσε πως η αγορά θα δώσει δύο ευρώ φθηνότερα το κατσίκι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, ο κ. Κεσίδης άφησε... ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο για αντίστοιχη πρωτοβουλία από το Σωματείο Κρεοπωλών του νομού.

«Εδώ και 34 χρόνια περιμένει η Βόρεια Ελλάδα να πανηγυρίσει από μία ομάδα της ένα μεγάλο τίτλο. Το συζητάμε και με το ΔΣ και από το πρωί Δευτέρας θα ανακοινώσουμε κάτι. Επίσημα δεν μπορώ να σας πω κάτι ακόμα», είπε χαρακτηριστικά.