Skip to main content

Έκπτωση σε καταστήματα για ανέργους και πολύτεκνους

Έκπτωση 20% θα έχουν στα καταστήματα όσοι επιδεικνύουν κάρτα ανεργίας και κάρτα πολυτέκνων, όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ από τον υπουργό Εργασίας κ. Ανδρ.
Έκπτωση 20% θα έχουν στα καταστήματα όσοι επιδεικνύουν κάρτα ανεργίας και κάρτα πολυτέκνων, όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας από τον υπουργό Εργασίας κ. Ανδρ. Λοβέρδο.

Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή υπουργός ανέφερε ότι στο πρόγραμμα «συμμετέχω» δεν περιλαμβάνονται τα σούπερ μάρκετ και δημόσια και ιδιωτικά μέσα συγκοινωνιών.

Θα αναρτηθούν σχετικά διαφημιστικά πόστερς στα καταστήματα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Β. Κορκίδης, ενώ ο υπουργός σημείωσε ότι το θετικό στοιχείο του προγράμματος είναι η ευελιξία του και ο ταχύτατος χρόνος εφαρμογής του.

Σχετικά με τη μη συμμετοχή των συγκοινωνιών στο πρόγραμμα ο υπουργός, αποφεύγοντας τα σχόλια, ανέφερε ότι κάλεσε τους εκπροσώπους τόσο των ιδιωτικών και όσο και των δημόσιων στο διάλογο, οι οποίοι προσήλθαν αλλά δεν συμμετείχαν τελικά στο πρόγραμμα.

Σχετικά με την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης ο υπουργός επανέλαβε ότι στόχος είναι να αυξηθεί μέχρι το 2015 κατά δύο χρόνια το όριο συνταξιοδότησης που σήμερα είναι 61,3 έτη.