Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έκτακτες εργασίες συντήρησης το Σαββατοκύριακο στη γέφυρα Μυτιληνάκια

Διακοπές στην κυκλοφορία

Έκτακτες εργασίες συντήρησης στη γέφυρα “Μυτιληνάκια”, επί της οδού Καραολή και Δημητρίου της Δ.Ε. Ευόσμου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, κατά τις ώρες 08.00- 16.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης- Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, κατά την εκτέλεση των έκτακτων εργασιών πρόκειται να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδού Καραολή και Δημητρίου, στη λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από την οδό Ελπίδος προς την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου, στο νότιο τμήμα κάτωθεν της αερογέφυρας της οδού Μοναστηρίου και σε μέγιστο μήκος είκοσι (20,00) μέτρων περίπου, με κατεύθυνση προς την οδό Σοφ. Βενιζέλου.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ με τη βοήθεια σημαιοφόρων ενώ θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Καραολή και Δημητρίου κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.