Skip to main content

Εκτός κυρίως ταμπλό η Παπαμιχαήλ στο Γουίμπλεντον

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήθελε να κάνει το 3 στα 3 απέναντι στη Γκόλουμπιτς, ωστόσο, η κακή της εικόνα στο πρώτο σετ την επηρέασε αρνητικά

«Έφτασε την πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό» η Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Στον πιο κρίσιμο αγώνα των προκριματικών του Γουίμπλεντον (3ος γύρος) η 30χρονη τενίστρια ηττήθηκε 2-0 από τη Βικτόρια Γκόλουμπιτς (6-2, 7-6) και δεν κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στο κυρίως ταμπλό του λονδρέζικου Γκραντ Σλαμ.

Μετά από δύο νίκες στο ξεκίνημα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήθελε να κάνει το 3 στα 3 απέναντι στην Ελβετή, ωστόσο, η κακή της εικόνα στο πρώτο σετ την επηρέασε αρνητικά.

Παρ΄ όλα αυτά πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της στο δεύτερο, όπου έχασε στις λεπτομέρειες κι έτσι θα επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας πραγματοποιήσει μία πολύ καλή παρουσία.

Έπειτα από μία ώρα και 43 λεπτά αγώνα, η Γκόλουμπιτς (πέρυσι είχε φτάσει μέχρι το νο35 της παγκόσμιας κατάταξης και τώρα βρίσκεται στο νο 138) πήρε τη νίκη και το «εισιτήριο» για το κυρίως ταμπλό του 3ου Major της χρονιάς.

Θα βρεθεί στο All England για 6η φορά στην καριέρα της, ελπίζοντας σε μία ευνοϊκή κλήρωση που θα της επιτρέψει να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή πορεία.