Skip to main content

Εκτός ψηφοδελτίου Μπουτάρη ο Μπαρμπουνάκης

Σε λίγη ώρα η ανακοίνωση των ονομάτων του ψηφοδελτίου του «εκλεκτού» του ΠΑΣΟΚ
της Χρύσας Κυριακού


Εκτός ψηφοδελτίου του Γ. Μπουτάρη, το οποίο θα ανακοινωθεί σε λίγη ώρα, μένουν τελικά ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες «έκλεισε» μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και οι επί χρόνια δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Τανιμανίδης και Ν. Τσαρουχάς, οι οποίοι είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσουν τον κ. Μπαρμπουνάκη.

Όσον αφορά στα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του, ο κ. Μπουτάρης θα τα ανακοινώσει στις 11 σήμερα το πρωί στο συνεδριακό κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς. το επιτελείο της «Πρωτοβουλίας» χαρακτηρίζουν το ψηφοδέλτιο «ψηφοδέλτιο νίκης» υποστηρίζοντας ότι θα μπορέσει να φέρει την αλλαγή στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, κάτι που επιθυμούν όπως λένε οι «δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης».

Ποια ονόματα παίζουν

Στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπουτάρη «πρωταγωνιστικό» ρόλο θα έχουν οι πολύ στενοί συνεργάτες του Παναγιώτης Αβραμόπουλος και Ανδρέας Κουράκης, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό του τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται είναι αυτό του πολιτικού μηχανικού Θανάση Παππά, ενώ από το χώρο του πολιτισμού και του επιχειρείν υποψήφιος θα είναι Σπύρος Πέγκας, επίσης ο Γιώργος Κορδομενίδης (εκδότης του λογοτεχνικού περιοδικού Εντευκτήριο). Στα ονόματα ακούγονται επίσης αυτό του γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργου Γεράκη, της αναπληρώτριας γραμματέως της Νομαρχιακής Επιτροπής, Χριστίνας Κομνηνακίδου, του χρηματιστή - συνιδρυτή της Ωμέγα Τράπεζας και της Proton Bank, Χασδάι Καπόν, του συγκοινωνιολόγου, Γ. Δημαρέλου αλλά και του αρχιτέκτοντα Θοδωρή Μακρίδη.