Skip to main content

Θεσσαλονίκη - ΕΛΑΣ: Ο τραγουδιστής δεν κατήγγειλε ποτέ παράνομες πράξεις αστυνομικών σε βάρος του

Σύμφωνα με τη ΓΑΔΘ, ο 44χρονος δεν κατήγγειλε κάτι παράνομο ούτε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης αλλά ούτε και κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα

Δεν κατήγγειλε παράνομες πράξεις από την πλευρά των αστυνομικών σε βάρος του ο 44χρονος τραγουδιστής, που κατηγορείται ότι έβρισε και απώθησε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης - Αντιμέτωπος με κακούργημα ο τραγουδιστής που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για επεισόδιο με αστυνομικούς

Όπως τονίζει η ΕΛΑΣ, ο 44χρονος ουδέποτε κατήγγειλε παράνομες πράξεις από την πλευρά των αστυνομικών σε βάρος του, ούτε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ούτε κατά την προσαγωγή του στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη στον Δενδροπόταμο τραγουδιστής που έβρισε και απώθησε αστυνομικούς

Ο 44χρονος υποστήριξε χθες μιλώντας στο newsit.gr πως έχει κακοποιηθεί σε άσχημο βαθμό. «Έχω πρησμένο γόνατο, έχω χτυπήματα στα πλευρά, σημάδια από τις χειροπέδες στους καρπούς και σήμερα θα περάσω από ιατροδικαστή. Έχω πάει σε δύο νοσοκομεία», τόνισε.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, «εκείνη τη στιγμή που έγιναν όλα, έσβησε ο κινητήρας του αυτοκινήτου μου ξαφνικά και βρέθηκα στο χειρότερο σημείο, τη χειρότερη στιγμή. Το αυτοκίνητό μου έσβησε 200 μέτρα πριν από το βενζινάδικο και μου ζήτησαν να κάνουν έλεγχο».

«Μου έβαλαν χειροπέδες με το ζόρι χωρίς κανέναν λόγο. Με τσάκισαν. Το αυτοκίνητό μου το διέλυσαν και εμένα με κακοποίησαν άσχημα. Εμένα με ενδιαφέρει να δικαιωθώ. Όλα έγιναν χωρίς λόγο. Δεν έχω κανέναν λόγο να εμπλέκομαι σε φασαρίες με αστυνομικούς. Όλα έγιναν ξαφνικά και χωρίς λόγο», υποστηρίζει.