Skip to main content

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Η σπουδαία ερμηνεύτρια σε μία σπάνια κατάθεση ψυχής

Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια με αφορμή τη μία και μοναδική της εμφάνιση στο ανακαινισμένο «Ράδιο City» αποκαλύπτεται στη Vwoman.

Της Σοφίας Αποστολίδου

Είναι κάποιοι καλλιτέχνες η πορεία των οποίων δύσκολα μπορεί να χωρέσει σε έναν πρόλογο και το ταλέντο τους δύσκολα να περιγραφεί με λέξεις. Μία από τους καλλιτέχνες αυτούς είναι η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Αλήθεια, ποιος από εμάς δεν έχει συγκινηθεί ακούγοντας τη να τραγουδά;

Ποιος από εμάς δεν έχει σιγοτραγουδήσει έστω μία φορά κάποια από τις μεγάλες επιτυχίες της; Ακόμα και οι «New York Times» μαγεύτηκαν με την αγγελική φωνή της, ενώ ολόκληρη η Ευρώπη υποκλίθηκε στις μοναδικές ερμηνείες της επιλέγοντάς την ως μία από τις πέντε κορυφαίες Ευρωπαίες ερμηνεύτριες και καλώντας την σε μία μοναδική «συναυλία» στον Καθεδρικό Ναό της Ισλανδίας.

Η συζήτηση με την Ελευθερία Αρβανιτάκη ξεκίνησε νοσταλγικά. Η κορυφαία ερμηνεύτρια μοιράστηκε με τη Vwoman τα νεανικά της όνειρα και τα συναισθήματα που ένιωσε όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή, συγκινήθηκε αναφερόμενη στον θάνατο του πατέρα της, εκμυστηρεύτηκε τις σκέψεις της για τη θέση της γυναίκας και τη βία κατά των γυναικών και αποκάλυψε όλα όσα θα ακούσουμε στην υπέροχη παράσταση «Acoustic», που μάγεψε το κοινό στην Ισπανία, και θα απολαύσουμε για μία και μόνο βραδιά στη Θεσσαλονίκη, στο ανακαινισμένο Radio City Theater Music Hall, τη Δευτέρα 31 Μαρτίου.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στη Vwoman.gr.