Skip to main content

Ελεύθερος 35χρονος ράπερ που συνελήφθη με ναρκωτικά και όπλα

Ο ράπερ υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο στούντιό του ήταν για δική του χρήση και έκανε λόγο για πλεκτάνη των ανταγωνιστών του.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε 35χρονος ράπερ, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κοντά στο στούντιο ηχογραφήσεων που διατηρεί, στην Καλλιθέα Αττικής. Ο 35χρονος θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες.

Ο ράπερ υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο στούντιό του στην Καλλιθέα ήταν για δική του χρήση και έκανε λόγο για πλεκτάνη των ανταγωνιστών του και πως τα όπλα που βρέθηκαν ήταν αεροβόλα.

Υπενθυμίζεται ότι, μέσα στο στούντιο που διατηρεί στην Καλλιθέα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν:

- 160,7 γραμμάρια κάνναβης
- 0,9 γραμμάρια κοκαΐνης
- 2,4 γραμμάρια άγνωστης ουσίας
- 2 αεροβόλα περίστροφα
- αεροβόλο πιστόλι
- συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser)
- φορητός ασύρματος
- 6 τρίφτες κάνναβης
- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
- 5 αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα
- 2 Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής παρακολουθούσαν τον 35χρονο για ένα μήνα και διαπίστωσαν πως τον επισκέπτονταν συνέχεια ανήλικοι, σύμφωνα με το STAR.
Από έρευνα διαπιστώθηκε πως τα παιδιά προμηθεύονταν ναρκωτικά.

Τα βίντεο κλιπ του 35χρονου έχουν χιλιάδες θεάσεις στο YouTube. Σε βίντεο κλιπ του από το κέντρο της Αθήνας εκθειάζει τη χρήση κάνναβης.

«Το καλό με την κάνναβη είναι ότι είναι φυτική. Είναι κάτι που φυτρώνει και κάτι που είναι πιο ασφαλές στον οργανισμό από μία ένεση ή από κάποιο χάπι ή από κάποιο άλλο σκεύασμα» έλεγε χαρακτηριστικά.