Skip to main content

Ελεύθερος ο Μένιος Φουρθιώτης – Είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη μετά από μήνυση του πατέρα Κοκλώνη

Οι δύο πλευρές αλληλομηνύθηκαν, αλλά τελικά έλυσαν την παρεξήγηση και ο Μένιος Φουρθιώτης αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε με ομόφωνη απόφαση της ανακρίτριας Πειραιά και της εισαγγελέως Πρωτοδικών Πειραιά, ο παρουσιαστής και εκδότης, Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή έξω από ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε σχετικά: Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης στη Θεσσαλονίκη

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη μετά από μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς του επίσης παρουσιαστή, Νίκου Κοκλώνη, για υποκλοπή συνομιλίας με τον πατέρα του Ν. Κοκλώνη.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια, «ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε ότι διέπραξε αυτή την πράξη και αμέσως μήνυσε τους μηνυτές του για τα αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως, ζητώντας και αυτός τη σύλληψή τους στα όρια του αυτοφώρου.
Με τη μεσολάβηση τη δική μου και του συναδέλφου κου Κακαρούνα, ο οποίος είναι δικηγόρος του Νίκου Κοκλώνη, η παρεξήγηση ελύθη και έγινε ανάκληση των εκατέρωθεν μηνύσεων.
Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η Τακτική Ανακριτής Πειραιώς μετά την απολογία του κου Μένιου Φουρθιώτη απεφάνθη σε συμφωνία με την κα Εισαγγελέα ότι πρέπει να μείνει ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγόρου του Νίκου Κοκλώνη, «ο κ. Φουρθιώτης αναγνωρίζοντας το ατόπημά του και με τη συναίνεση του δικηγόρου του κ Κούγια, ζήτησε εγγράφως συγγνώμη από τον κ. Δημήτριο Κοκλώνη, μέσω του δικηγόρου του Χρήστου Κακαρούνα και δεσμεύτηκε ότι θα απέχει από δημοσιεύματα και αναρτήσεις συκοφαντικού, υβριστικού και απειλητικού περιεχομένου κατά του Νικολάου Κοκλώνη και της οικογένειάς του, καθώς και ότι θα τηρεί την εκδοθείσα από 19/02/2024 Προσωρινή Διαταγή της Προέδρου
Πρωτοδικών του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών».