Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ: ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ

Το συλλυπητήριο μήνυμα του προέδρου της Ένωσης Ελληνών Εφοπλιστών, Θεόδωρου Βενιάμη, για την απώλεια του εφοπλιστή Γιάννη Αγγελικούση.

Ως έναν από τους πιο λαμπρούς εκπροσώπους της ελληνικής ναυτιλιακής οικογένειας χαρακτηρίζει τον Γιάννη Αγγελικούση ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνών Εφοπλιστών, Θεόδωρος Βενιάμης, σε συλλυπητήριο μήνυμά του για την απώλεια του εφοπλιστή.

«Σήμερα χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο, έναν αγαπητό φίλο,  έναν ευπατρίδη» αναφέρει ο κ. Βενιάμης και προσθέτει: «Ο Γιάννης Αγγελικούσης υπήρξε άξιος συνεχιστής των παραδόσεων της ελληνικής ναυτιλιακής οικογένειας, και μεγαλούργησε σε ένα έντονο διεθνές ανταγωνιστικό  περιβάλλον, κρατώντας πάντοτε  ψηλά την σημαία της πατρίδας  και αγκαλιάζοντας τους Έλληνες ναυτικούς και την ελληνική ναυτοσύνη. Διακρίθηκε διεθνώς για τις επιτυχημένες επιχειρηματικές του επιλογές και επιτεύγματα.

Ο Γιάννης θα παραμείνει για πάντα στη μνήμη μας φωτεινός φάρος μιας ναυτιλίας που στηρίζεται στον άνθρωπο και δημιουργεί για τον άνθρωπο!

Εκφράζω στην οικογένειά του, στην αγαπημένη του μοναχοκόρη Μαρία, στους οικείους του και στους συνεργάτες και εργαζόμενους στην εταιρεία του, τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήριά μου καθώς και όλων των συναδέλφων του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, που τίμησε με τη συμμετοχή του για περισσότερο από δύο δεκαετίες, αλλά και ολόκληρης της ελληνικής ναυτιλιακής οικογένειας, που θρηνεί σήμερα την απώλεια ενός από τους πιο λαμπρούς εκπροσώπους της.

Γιάννη, καλό ταξίδι!» καταλήγει η δήλωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ