Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021
x

ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Νέα αιματηρή συμπλοκή για οπαδικές διαφορές με τέσσερις τραυματίες και έξι συλλήψεις - Βρέθηκαν σπασμένα μπουκάλια μπίρας που έφεραν ίχνη αίματος

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ 10 ατόμων σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή ΕΟΤ της Αλεξανδρούπολης, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, ανάμεσα σε δύο οργανωμένες πλαζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thrakisports.gr,  τα νεαρά άτομα συνεπλάκησαν για λόγους οπαδικών διαφορών με αποτέλεσμα να προκληθούν επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε τέσσερα άτομα. Πρόκειται, κατά πληροφορίες της ιστοσελίδας, για αναβίωση της κόντρας που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στην πόλη ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Το ενδιαφέρον είναι ότι όλα αυτά συνέβησαν αφότου κάποιοι από τους εμπλεκόμενους έπαιζαν καλοκαιρινό άθλημα στην παραλία. Μετά το περιστατικό και την άγρια όπως αποδείχθηκε συμπλοκή, έσπευσαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Μάλιστα, αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι δύο νοσηλεύονται (προφανώς και λόγω ιδιότητας) σε στρατιωτικό νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας, συνολικά έξι άτομα συνελήφθησαν και κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα μάλιστα με το e-evros, στο σημείο βρέθηκαν μπουκάλια μπίρας σπασμένα τα οποία έφεραν ίχνη αίματος.

Το reportal.gr επιβεβαιώνει οι ομάδες των νεαρών είχαν «διαφορές» αθλητικού τύπου αλλά προσθέτει ότι «αν και υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι λεπτομέρειες, δεν θα υπεισέλθουμε σε αυτές επειδή αυτό που πρέπει να καταδικαστεί είναι η λανθάνουσα συμπεριφορά και όχι ο αθλητισμός, τα αθλήματα, οι ομάδες και οι φίλαθλοι». Στόχος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι «να καταδικαστούν οι λανθάνουσες συμπεριφορές που δεν χαρακτηρίζουν το φίλαθλο κοινό της Αλεξανδρούπολης συνολικά, αλλά εντοπίζονται μεμονωμένα και σε ορισμένες περιπτώσεις (όπως η συγκεκριμένη) φτάνουν στην υπερβολή».

Πηγή φωτογραφίας: Reportal
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ