Skip to main content

Εμμένει στην απόφαση να φύγει ο Χαραλαμπίδης, ψάχνει κόουτς ο ΠΑΟΚ

Οι επικεφαλής του «Δικεφάλου» αναμένεται να πραγματοποιήσουν αύριο σύσκεψη για το θέμα του προπονητή, αντιλαμβανόμενοι την πίεση για άμεση κίνηση.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα ο Κώστας Χαραλαμπίδης από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως ο Νεαπολίτης κόουτς του «Δικεφάλου» παραιτήθηκε χθες μετά την ήττα της ομάδας από τον Κολοσσό Ρόδου και οι διοικούντες της ΚΑΕ δεν είχαν τη διάθεση να συναινέσουν σε κάτι τέτοιο.

Όπως μεταδίδει το «PAOK24», ο 43χρονος προπονητής της ομάδας φαίνεται να εμμένει στην αρχική του απόφαση και συνεπώς οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται ξανά σε αναζήτηση προπονητή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ έγινε υπό τις οδηγίες του Στάθη Νεραντζάκη και του Μπάμπη Καραΐσκου και μάλιστα ο πρώτος αναμένεται να εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή, στο αυριανό παιχνίδι εναντίον της Βόννης στο «Παλατάκι» (21:00), με το οποίο ολοκληρώνεται η παρουσία του συλλόγου στο φετινό Basketball Champions League.

Οι επικεφαλής των Θεσσαλονικέων αναμένεται να πραγματοποιήσουν αύριο σύσκεψη για το θέμα του προπονητή, αντιλαμβανόμενοι την πίεση για άμεση κίνηση, καθώς η βαθμολογική θέση της ομάδας είναι τέτοια, που δεν επιτρέπει μεγάλες καθυστερήσεις στο θέμα.