Τρίτη 11 Αυγούστου 2020
x

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10»

Ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή συγκέντρωσε και έδωσε ρούχα για τους πρόσφυγες στον κοινωνικό πολυχώρο Οικόπολις

Σε μία ξεχωριστή κίνηση προχώρησε η «Αυτόνομη Θύρα 10» συγκεντρώνοντας και δίνοντας ρούχα για τους πρόσφυγες στον κοινωνικό πολυχώρο Οικόπολις.

Σημειώνεται πως ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή είναι γνωστός για την προσφορά του σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και δη τους πρόσφυγες με τον Οικοπολίς να εκδίδει ευχαριστήρια ανακοίνωση αναφέροντας:

«Μια ευχάριστη έκπληξη μας επεφύλασε η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 πριν λίγες ημέρες.

Τέσσερα αυτοκίνητα γεμάτα με ρούχα σε πολύ καλή κατάσταση κατέφτασαν στο Οικόπολις και στο Refugee Day Center Alkyone Κέντρο Ημέρας Προσφύγων Αλκυόνη με σκοπό να μοιραστούν σε όσους και όσες τα χρειάζονται.

Τα ράφια μας γέμισαν με αντρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα για όλες τις εποχές.

Ευχαριστούμε πολύ την @ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 για την πρωτοβουλία που πήραν για να στηρίξουν όλους αυτούς/ές που έχουν ανάγκη τη βοήθεια των συνανθρώπων τους!».

H απάντηση του «κυανόλευκου» συνδέσμου

«Σε αυτό το συλλογο αυτό που μάθαμε είναι τη σημαντικότητα του ανθρώπου και το να είσαι εσύ ο ίδιος «Άνθρωπος».

Σε αυτά τα πρότυπα ιδρύθηκε η Αυτόνομη Θύρα 10 και σε αυτά πορευόμαστε.

Δείχνοντας την αλληλεγγύη μας έμπρακτα και όχι μόνο στα λόγια, αυτή τη φορά συγκεντρώσαμε όσα ρούχα μπορέσαμε και τα παραδώσαμε στον κοινωνικό πολυχώρο Οικόπολις – μια παράλληλη πόλη να τα μοιράσει σε πρόσφυγες και όσους τα έχουν ανάγκη.

Ανταποδίδουμε και εμείς για την ευχαριστήρια ανακοίνωση σας και επισημαίνουμε ότι τέτοιοι χώροι, κινήσεις και άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο που ζουμε.

ΟΠΑΔΟΣ = ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ