Skip to main content

Εμπρηστική επίθεση σε ισραηλινή ναυτιλιακή εταιρεία στον Πειραιά - Πέταξαν τρικάκια με συνθήματα για την Παλαιστίνη (videos)

Φεύγοντας οι δράστες άφησαν πίσω τους μια βαριοπούλα, αλλά και τρικάκια στα οποία έγραφαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»

Ζημιές μικρής έκτασης στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας ισραηλινών συμφερόντων στον Πειραιά προκάλεσε εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σήμερα τα ξημερώματα.

Περίπου στη 01.45, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, άγνωστοι έσπασαν τον υαλοπίνακα στην πλαϊνή πλευρά των γραφείων της ναυτιλιακής εταιρείας, που βρίσκεται στην οδό Κάστορος 55, στο κέντρο του Πειραιά, τοποθέτησαν γκαζάκια και πέταξαν φέιγ βολάν με μήνυμα υπέρ της Παλαιστίνης.

Από την ανάφλεξη που προήλθε από δύο γκαζάκια με εύφλεκτο υγρό στουπί προκλήθηκαν υλικές ζημιές, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Πειραιάς: Επίθεση με γκαζάκια κατά ισραηλινής ναυτιλιακής εταιρείας-1
 

Φεύγοντας οι δράστες άφησαν πίσω τους μια βαριοπούλα, με την οποία μάλλον είχαν σπάσει τον υαλοπίνακα των γραφείων, αλλά και τα χαρτάκια στα οποία έγραφαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή έξι ατόμων, αλλά λίγη ώρα αργότερα και τα έξι άτομα που προσήχθησαν αφέθηκαν ελεύθερα.

Η έρευνα της Ασφάλειας Πειραιώς βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού έχουν σταλεί σε εγκληματολογικά εργαστήρια.