Skip to main content

Ένα ξεχωριστό κοινωνικό μήνυμα στα αυτοκίνητα 50.000 Θεσσαλονικέων

Σε καμπάνια για την οδική ασφάλεια από το ΚΤΕΟ EUROKTEO μοιράστηκαν 50.000 αρωματικά αυτοκινήτου με το μήνυμα «Μην τρέχεις… Κάποιος σε αγαπάει!»

50.000 αρωματικά αυτοκινήτου μοιράστηκαν στα φανάρια της Θεσσαλονίκης λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα μεταφέροντας στους οδηγούς της πόλης το κοινωνικό μήνυμα «Μην τρέχεις… Κάποιος σε αγαπάει!».

Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας ακόμη καμπάνιας για την οδική ασφάλεια που διεξάγει το ιδιωτικό ΚΤΕΟ EUROKTEO.

Οι οδηγοί άρχισαν ήδη να διαδίδουν το μήνυμα αναρτώντας φωτογραφίες στα social media με το hashtag της καμπάνιας #οδηγείτεμεαγάπη.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να μεταφέρουν το κοινωνικό μήνυμα, μπορούν να παραλάβουν εντελώς δωρεάν ένα αρωματικό αυτοκινήτου από τις εγκαταστάσεις του EUROKTEO στο 6ο χλμ Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου και να το κρεμάσουν στον εσωτερικό καθρέφτη του αυτοκινήτου τους ή και να το δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όλοι οι οδηγοί παροτρύνονται να φωτογραφίσουν το αρωματικό τους και να αναρτήσουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #οδηγείτεμεαγάπη έτσι ώστε να γίνουν μέρος του κινήματος που ξεκίνησε το EUROKTEO με σκοπό η οδήγηση στην πόλη μας να γίνεται με αγάπη, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.