Skip to main content

Ενδιαφέρον μετόχου για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Εικόνα Ήχος

Το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών που κατέχει η Expert Ελλάς στην Εικόνα Ήχος, εξέφρασε ο Χαράλαμπος Κρασιάς, ο οποίος είναι μέτοχος μειοψηφίας στην εισηγμένη.

Το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών που κατέχει η Expert Ελλάς στην Εικόνα Ήχος (48,54%), εξέφρασε ο Χαράλαμπος Κρασιάς, ο οποίος είναι μέτοχος μειοψηφίας (ποσοστό μικρότερο του 5%) στην εισηγμένη, με επιστολή του προς τη γενική συνέλευση της Expert Ελλάς. Η συνολική πρόταση του κ. Κρασιά θα τεθεί άμεσα προς διαβούλευση στα Διοικητικά Συμβούλια των εταιρειών προς περαιτέρω διερεύνηση, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, πρωταρχικό μέλημα του οποίου θα είναι η ενίσχυση της ρευστότητας τόσο της Expert Ελλάς όσο και της Εικόνα Ήχος, προχώρησε χθες η έκτακτη Γενική Συνέλευση της πρώτης.

Ειδικότερα, η Γ.Σ. εξουσιοδότησε το νέο δ.σ. να προχωρήσει άμεσα σε συζητήσεις με το δ.σ. της Εικόνα Ήχος και να εξετάσουν όλες τις πιθανές ενέργειες που θα μπορούσαν να δώσουν προοπτική υγιούς πορείας των δύο εταιρειών και θα τις βοηθήσει να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον.