Skip to main content

Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για τον Γιόνι Γκονζάλεζ της Μπενφίκα

Ο Δικέφαλος του Βορρά κοιτάει την περίπτωση του Κολομβιανού επιθετικού που υπογράφει στους «αετούς», σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα

Για τον δανεισμό του Γιόνι Γκονζάλεζ από τη Μπενφίκα ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record».

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη Λισαβόνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Μπενφίκα και ο πορτογαλικός σύλλογος φέρεται να επιθυμεί να τον παραχωρήσει δανεικό σε κάποια ομάδα απευθείας.

Για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται ακόμη η Μπορντό, η Γρανάδα, η Μπέτις, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Με τη φανέλα της Φλουμινένσε τη φετινή σεζόν κατέγραψε 42 εμφανίσεις με εννιά γκολ και πέντε ασίστ, αφού την 1η Ιανουαρίου έμεινε ελεύθερος από τον σύλλογο της Βραζιλίας και συμφώνησε με την Μπενφίκα για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άμπελ Φερέιρα σε δηλώσεις του είχε αναφέρει οτι περιμένει την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ και επικαλείται το Metrosport.gr, ο Γκονζάλες δεν φαίνεται να απασχολεί, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, τον Δικέφαλο.