Skip to main content

Ενέδωσε και ο... Καλαφάτης στο Τικ Τοκ

Η αναπάντεχη συνάντηση που έγινε video στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Ένας - ένας οι πολιτικοί ενδίδουν στο Τικ Τοκ, το social media των νέων.

Έτσι κι ο τ. υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης και υποψήφιος Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Καλαφάτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Τικ Τοκ, που τον απεικόνιζε σε στιγμιότυπο από την περιοδεία του στην περιοχή της Βασ. Όλγας, στη Θεσσαλονίκη. Ο υποψήφιος Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης μοίραζε φυλλάδια, όταν μία κυρία, ενώ βρισκόταν στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας της κι ο τ. Υφυπουργός στο απέναντι πεζοδρόμιο, τον αναγνώρισε και του φώναξε για να τον  χαιρετήσει!

Φαίνεται πως ο κ. Καλαφάτης βρήκε... πεδίον δόξης λαμπρόν, αν σκεφτεί κανείς ότι το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης απαιτεί χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Κι ο κ. Καλαφάτης τα διαθέτει και τα δύο, αφού όσοι τον γνωρίζουν καλά, παραδέχονται πως, ακόμη και τις εποχές που δεν υπήρχαν Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, δεν είχε πρόβλημα να αυτοτσαλακώνεται και να αυτοσαρκάζεται.

@kalafatis_st Περιοδεία σε κεντρικούς δρόμους της 📍Ε’ Δημοτικής Κοινότητας #ekloges2023 #ekloges #fyp #foryou #tiktokgreece #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος - stauroskalafatis