Skip to main content

Ένινγκ: Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να φτάσει κάπου (video)

«Αυτό που θέλω είναι να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται διόρθωση», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός του Άρη.

Για τη δουλειά που κάνουν άπαντες στον Άρη με στόχο να φτάσει ψηλά η ομάδα στάθηκε μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Μίκαελ Ένινγκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»:

Για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο: «Πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί με την έννοια ότι σε όλα τα πρωταθλήματα γίνονται εκπλήξεις ακόμα και στο δικό μας πρωτάθλημα. Δεν είναι τόσο αυτονόητο ότι θα κερδίσουμε κάθε παιχνίδι αλλά σίγουρα θα ήθελα να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι γιατί είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε».

Για τα στοιχεία που θα ήθελε να προσθέσει στην ομάδα του: «Αυτό που θέλω είναι να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, υπάρχουν πράγματα που έγιναν καλά και άλλα που χρειάζονται διόρθωση».

Για αυτά που δεν θα ήθελε να επαναλάβει ο Άρης: «Αυτό που θέλω να δω περισσότερο είναι μεγαλύτερη πίεση σε κάποια κομμάτια ήμασταν πιο παθητικοί και είναι κάτι που σίγουρα δεν θα ήθελα να ξαναδώ».

Για τον Φραν Βέλεθ: «Θα το δούμε δεν μπορούμε να πούμε ακόμα σήμερα στην προπόνηση συμμετείχε αλλά δεν ακολούθησε το πλήρες πρόγραμμα.

Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης αλλά έχουμε στο ρόστερ εξίσου καλούς ποδοσφαιριστές και επιλογές όπως είναι ο Δεληζήσης».

Για τον προσεχή αγώνα με τιν Αστέρα Τρίπολης: «Καταρχάς μπορεί να υπάρχει κάποια αναγκαστική αλλαγή αλλά κατά την διάρκεια της εβδομάδας είδα μεγάλη όρεξη από τους ποδοσφαιριστές. Είναι αρκετά πιθανό να δούμε κάποιες αλλαγές αλλά ακόμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι».

Για τις ευκαιρίες που δημιουργεί ο Άρης: «Προφανώς θα ήθελα η ομάδα να πετύχει περισσότερα γκολ αλλά θα ήθελα να μιλήσω για τα παιχνίδι που είμαι εδώ. Δεν είμαστε μια ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη ή στην τελευταία θέση αλλά είμαστε μια ομάδα που δουλεύει και προσπαθεί να φτάσει κάπου».

Για την αντίδραση του Χενγκ Μιν Σον στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Τότεναμ: «Είναι κάτι που φαίνεται πολύ ιδιαίτερο γιατί και ο Σον είναι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος αλλά γνωρίζοντας τον ίδιο μπορώ να πω ότι είναι βαθύτατα στεναχωρημένος και νομίζω θα ήταν καλό να το αφήσουμε εκεί».