Skip to main content

Ενοχλήθηκε η Πισπιρίγκου από τις ερωτήσεις της έδρας: «Παίζουμε τις κουμπάρες εδώ, δεν γνωρίζω για την κεταμίνη»

Οι συνεχείς ερωτήσεις της προέδρου προκάλεσαν τον εκνευρισμό της κατηγορούμενης - «Αμφισβητώ τα πάντα πλέον», ανέφερε η 34χρονη

Ξέσπασε κατά της έδρας σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου στη δίκη για την υπόθεση θανάτου της κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το protothema, οι απανωτές ερωτήσεις της προέδρου μάλλον προκάλεσαν τον εκνευρισμό της και η κατηγορούμενη κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας είπε απευθυνόμενη στην έδρα: «Έξι ημέρες εδώ παίζουμε τις κουμπάρες, με ρωτάτε τι είπε η κάθε νοσηλεύτρια και για τον κ. Δασκαλάκη, εγώ θέλω να μιλήσω για το παιδί μου», είπε η κατηγορούμενη μητέρα με την πρόεδρο να της απαντά: «Οι ερωτήσεις αυτές είναι και πρέπει να γίνουν. Τώρα αν σας είναι δυσάρεστες τι να σας πω;»

«Εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω για τη κεταμίνη ποιος την έβαλε ….Υπάρχει το αίμα της Τζωρτζίνας, δεν γνωρίζω αν υπάρχει κεταμίνη, πως υπάρχει, ποιος την έβαλε και πότε. Δεν γνωρίζω. Αμφισβητώ τα πάντα πλέον», είπε η κατηγορούμενη κάποια στιγμή απαντώντας σε ερωτήσεις της προέδρου.

Πρόεδρος: Κατηγορείστε ότι σκοτώσατε το παιδί σας. Αν δώσανε οι γιατροί τη κεταμίνη θα ήταν για να την επαναφέρουν στη ζωή; Αναισθητικό φάρμακο δεν είναι; 14.50 δεν τη δώσανε;

Πισπιρίγκου: Δεν μπορώ να γνωρίζω.

Πρόεδρος: Σας λέει ότι ο γιατρός ότι το παιδί σας πέθανε και εσείς λέτε που θα γίνει η νεκροψία. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια σας….

Πισπιρίγκου: Το είχαμε συζητήσει με τον πατέρα της και είχαμε πρόβλημα με την ιατροδικαστική Αθηνών δεν θέλαμε να πάει εκεί, είχαμε αντιδικία για την Μαλένα.

Πρόεδρος: Αυτό ήταν το μέλημά σας ;

Πισπιρίγκου: Κινήθηκα έτσι για να μη γίνει πάλι κάποιος λάθος με την ιατροδικαστική υπηρεσία, το ίδιο έκανε μετά και ο κ. Δασκαλάκης.

Πρόεδρος: Τότε δεν σας κατηγορούσε κανένας και για τίποτα. Γιατί δεν ορίσατε σύμβουλο, όπως σας είπε ο κ. Τσιούβας;

Πισπιρίγκου: Δεν το είπε, δεν το σκεφτήκαμε τότε, ούτε είχαμε χρήματα.

Πρόεδρος: Δεν υπήρχε κάποιος να σας βοηθήσει οικονομικά ώστε να ξέρετε και εσείς τι συνέβη στο παιδί; Γιατί ο κ. Τζιούβας να πει ψέματα;

Πισπιρίγκου: Το είπε για να φανεί καλός.

Πρόεδρος: Δεν είναι κατηγορούμενος σε αυτή τη δίκη ο κ. Τζιούβας.

Πισπιρίγκου: Θα μπορούσε να είναι. Υποθέτω ότι ο καθένας για να ελαφρύνει τη θέση του μπορεί να λέει ότι θέλει. Εμένα δεν με έπεισε κανείς, να έρθουν εδώ όλοι εφόσον ο λόγος μου είναι απέναντι στο δικό της. Να έρθουν για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαζί μου.

Πρόεδρος: Σε πόσους δημοσιογράφους δώσατε συνεντεύξεις μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας;

Πρόεδρος: Μια κοινή με τον κ. Δασκαλάκη, μια μόνη στην κ. Νικολούλη και δυο τηλεφωνικές μέσα από την φυλακή.

Πρόεδρος: Πως οδηγηθήκατε σε αυτή την ενέργεια, ήσασταν χωρίς παιδιά μέσα στη συντριβή...

Πισπιρίγκου: Έχω εξηγήσει ότι γίνονταν ο χαμός με τη δημοσιότητα και δώσαμε τη συνέντευξη είχαν αρχίσει να λένε για μένα…

Η δίκη συνεχίζεται.

Πηγή: Protothema