Skip to main content

Έως 14 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές. Το θερμόμετρο θα δείξει από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Σποραδικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Κρήτη και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία αναμένεται την Παρασκευή, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, τις πρωινές ώρες, στα δυτικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή πτώση.

Για Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, κυρίως στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί. Θα φυσούν ανατολικοί-βορειοανατολικοί άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, τοπικά, θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά πρόσκαιρα και τοπικά θα φθάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.