Skip to main content

Έως το Σάββατο οι εργασίες στην Επ.Οδ. Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου-Επανομής

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες

Παρατείνονται ως το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 οι εργασίες συντήρησης στην 28η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου-Επανομής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων (προκατασκευασμένων στηθαίων από σκυρόδεμα) επί του άξονα της 28ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου - Επανομής, στο ύψος του 1ου χλμ της επαρχιακής οδού (από την είσοδο της Επανομής έως το φανάρι αναστροφής) για το διαχωρισμό της κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.30 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.