Skip to main content

Επεισόδια στον Ρέντη: Βρέθηκε DNA και άλλου νεαρού σε ναυτική φωτοβολίδα

Ο συγκεκριμένος νεαρός φέρεται να βρισκόταν μεταξύ των 424 προσαχθέντων, οι οποίοι βρέθηκαν το μοιραίο βράδυ στις εξέδρες του κλειστού

Τρέχουν οι εξελίξεις για τον εντοπισμό κι άλλων συμμετεχόντων -πέραν του προφυλακισμένου 18χρονου- στα επεισόδια που σημειώθηκαν την προηγούμενη Πέμπτη στον Ρέντη και είχαν σαν συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, που εξακολουθεί να χαροπαλεύει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές που προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους καθοδηγητές της επίθεσης στους αστυνομικούς έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» και να προχωρήσουν σε νέες συλλήψεις, εντόπισαν DNA και αποτυπώματα κι άλλου νεαρού σε σωλήνα ναυτικής φωτοβολίδας.

Διαβάστε σχετικά: Επεισόδια στον Ρέντη: Προφυλακιστέος ο 18χρονος - Ζήτησε να υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος νεαρός βρισκόταν μεταξύ των 424 προσαχθέντων, οι οποίοι βρέθηκαν το μοιραίο βράδυ στις εξέδρες του κλειστού.

Σύμφωνα, δε, με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, το DNA αρκετών εκ των αρχικά 424 προσαχθέντων έχει ανιχνευθεί σε πολλά από τα «πολεμοφόδια» που βρέθηκαν στο γήπεδο και αναμένονται νέες ταυτοποιήσεις.

Πηγή: protothema.gr