Skip to main content

Επεισόδια στου Ρέντη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει συμμετέχοντες να τρέχουν να κρυφτούν

Ο πατέρας του 18χρονου κατήγγειλε ότι προσέγγισαν το παιδί του και του προσέφεραν χρήματα για να το πάρει πάνω του

Δύο άτομα που τρέχουν να ξεφύγουν μετά τα επεισόδια στου Ρέντη που οδήγησαν στον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού με ναυτική φωτοβολίδα δείχνει νέο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Το βίντεο δείχνει δύο άτομα που φέρονται να μετείχαν στα επεισόδια: ο ένας τρέχει από το πεζοδρόμιο και κρύβεται πίσω από ένα σταθμευμένο όχημα, ενώ ο δεύτερος τρέχει για να απομακρυνθεί από το σημείο, για να ξεφύγει από τα χέρια της αστυνομίας. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, υπάρχουν τουλάχιστον 4 πρόσωπα από συνδέσμους σε Δυτική Αττική, Πειραιά και νότια προάστια που ήταν καθοδηγητές.

«Του είπαν να το πάρει πάνω του»

Παράλληλα, ο πατέρας του 18χρονου που κατηγορείται ότι τραυμάτισε τον αστυνομικό με τη ναυτική φωτοβολίδα ανέφερε στον Alpha ότι κάποιοι υποσχέθηκαν στον γιο του χρήματα για να το πάρει πάνω του. «Του είπαν να το πάρει πάνω του και θα του δώσουν χρήματα; Πού; Στον Κορυδαλλό;» είπε.

Και η μητέρα του 18χρονου όμως δηλώνει ότι το παιδί της δεν είναι παραβατικό και ότι το έμπλεξαν. «Δεν είχε τέτοια συμπεριφορά, δεν ήταν χούλιγκαν», υποστήριξε.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Οι χούλιγκαν ρίχνουν τη φωτοβολίδα και γυρίζουν στο γήπεδο για να κρυφτούν

Υπενθυμίζεται πως βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων στο Ρέντη, κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός, έφερε χθες στο φως το protothema.gr.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, οι χούλιγκαν έχουν μόλις επιτεθεί στους αστυνομικούς και επιστρέφουν πίσω στο γήπεδο, προκειμένου να χαθούν στο πλήθος. Ανάμεσα τους και ο 18χρονος, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη και ομολόγησε πως ήταν αυτός που εκσφενδόνισε τη φωτοβολίδα που «καρφώθηκε» στον μηρό του νεαρού αστυνομικού, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

 

Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού

Εν τω μεταξύ, ο 31χρονος αστυνομικός παραμένει νοσηλευόμενος σε καταστολή και με μηχανικό αερισμό στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του ποδιού που τραυματίστηκε «λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς».