Skip to main content

Επεισοδιακή ομιλία της Κ. Μπατζελή στο Βόλο

Επεισοδιακό χαρακτήρα προσέλαβε η χθεσινή ομιλία της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κατερίνας Μπατζελή, στο δημαρχείο του Βόλου, όταν αποδοκιμάστηκε από μερίδα μελών οργανώσεων της εξωκ
Επεισοδιακό χαρακτήρα προσέλαβε η χθεσινή ομιλία της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνας Μπατζελή στο δημαρχείο του Βόλου, καθώς αποδοκιμάστηκε από μερίδα μελών οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, με αποτέλεσμα να υπάρξει παρέμβαση της αστυνομίας και οι διαμαρτυρόμενοι να απωθηθούν από την αίθουσα.

Η κυρία Μπατζελή βρέθηκε στο Βόλο, προκειμένου να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα της κυβέρνησης με στόχο τη δημοσιονομική εξυγίανση. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της δέχθηκε τα φραστικά πυρά ομάδας 30 περίπου αριστεριστών τους οποίους οι αστυνομία έβγαλε βιαίως από την αίθουσα του δημαρχείου Βόλου. Στο πλαίσιο του σχετικού επεισοδίου τραυματίστηκε και ένας δημοσιογράφος, ο οποίος επιχείρησε να τραβήξει φωτογραφίες.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας υποστηρίζει, πάντως, ότι τους διαμαρτυρόμενους έβγαλε από την αίθουσα το κομματικό ακροατήριο της κυρίας Μπατζελή και όχι αστυνομικοί. Στην ομιλία της η υπουργός εξήγγειλε μεγάλες αλλαγές στον πρωτογενή τομέα, σημειώνοντας ότι απαιτείται ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης της ελληνικής γεωργίας και κτηνοτροφίας. Ειδικά για τη Μαγνησία η κυρία Μπατζελή είχε καλά νέα, αφού ανακοίνωσε την ένταξη του νομού στο πρόγραμμα Leader Αλιείας.