Παρασκευή 29 Μαΐου 2020
x

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2019-20 ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η FIFA

Η εξέλιξη αυτή αλλάζει και το διάστημα της μετεγγραφικής περιόδου με τις ομάδες να έχουν δικαίωμα να επεκτείνουν τα συμβόλαια που λήγουν στις 30/6.

Την επέκταση επ’ αόριστον της σεζόν 2019-20 αναμένεται να ανακοινώσει εντός των επόμενων 48 ωρών η FIFA, ώστε να υπάρχουν περιθώρια να ολοκληρωθεί όποτε αυτό είναι εφικτό.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως με αυτή την εξέλιξη αλλάζει και το διάστημα της μετεγγραφικής περιόδου καθώς δίνεται δικαίωμα στις ομάδες να επεκτείνουν τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα «The Athletic», η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα ανακοινώσει τη διεύρυνση της σεζόν και μετά τις 30 Ιουνίου προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στις λίγκες να ολοκληρώσουν κανονικά τα εγχώρια πρωταθλήματα που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό. M’ αυτό τον τρόπο και η UEFA θα μπορέσει απρόσκοπτη να τελειώσει τη σεζόν αρμονικά στο Champions League και το Europa League.

Ωστόσο, για να συμβούν τα παραπάνω, θα πρέπει παράλληλα η FIFA να προχωρήσει στην αλλαγή του διαστήματος που έχουν δικαίωμα οι ομάδες να πραγματοποιήσουν μεταγραφές, ενώ την ίδια στιγμή θα προσφέρεται η δυνατότητα στις ομάδες να επεκτείνουν για λίγους μήνες τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν στις 30 Ιουνίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ