Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
x

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ WOLT MARKET ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ

Για πρώτη φορά εκτός Αττικής επεκτείνεται η υπηρεσία Wolt Market - Έρχεται σε σύντομο χρονικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη - Ποιες περιοχές θα εξυπηρετεί

Στη Θεσσαλονίκη επεκτείνεται η υπηρεσία Wolt Market, για πρώτη φορά εκτός Αττικής, σε σύντομο χρονικό διάστημα έπειτα από το επίσημο λανσάρισμα εντός του 2021. Παράλληλα, ένα νέο dark store στο Περιστέρι προστίθεται στο υπάρχον δίκτυο για να καλύψει τα ανατολικά προάστια της πρωτεύουσας, ως απάντηση στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα ψώνια του σούπερ μάρκετ έρχονται πλέον στην πόρτα των πελατών της Wolt σε περίπου 20 λεπτά, μέσω του Wolt Market, 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 07:30 έως τις 00:00. Περισσότεροι από 2.500 κωδικοί, που διαρκώς αυξάνονται, έχουν τοποθετηθεί στα ηλεκτρονικά ράφια του Wolt Market. Τα διαθέσιμα προϊόντα καλύπτουν όλες τις ανάγκες όπως τρόφιμα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά προς ζύγιση, συσκευασμένα προϊόντα όπως τυριά, αλλαντικά και κρέας, αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά, χαρτικά και πολλά ακόμα. Οι συναλλαγές στη Wolt γίνονται τόσο με κάρτα, όσο και με μετρητά, ενώ παρέχεται η δυνατότητα προγραμματισμού της παράδοσης σε ημέρα και ώρα που εξυπηρετεί τον πελάτη, για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση.

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται από το νέο dark store στη Θεσσαλονίκη είναι Θέρμη, Καλαμαριά, Πυλαία, Χαριλάου, Άνω και Κάτω Τούμπα, Τριανδρία, Σαράντα Εκκλησιές, 'Αγιος Παύλος, Κέντρο, Συκιές και Ξυροκρίνη. Αντίστοιχα στην Αττική, με το νέο dark store στο Περιστέρι αποκτούν κάλυψη οι περιοχές Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Κυψέλη, Σεπόλια, Ταύρος, Ρέντη, Νίκαια, Κορυδαλλός, Αγία Βαρβάρα, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Ίλιον, Πετρούπολη, Περιστέρι και 'Αγιοι Ανάργυροι.

Η Wolt επεκτείνει το δίκτυο dark stores, που λειτουργούν συμπληρωματικά στο online delivery προϊόντων λιανικής, ενισχύοντας τις διαθέσιμες επιλογές με προϊόντα supermarket, μέσω του Wolt Market. Σημειώνεται ότι η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες χώρες στην οποίες η Wolt αναπτύσσει ένα δίκτυο dark stores.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ