Skip to main content

«Έπεσε» το Instagram σήμερα το πρωί σε πολλές πόλεις του κόσμου

Πολλά τα προβλήματα στη λειτουργία του Instagram σήμερα το πρωί. Μη διαθέσιμο το κοινωνικό δίκτυο σε πολλές πόλεις ανά τον κόσμο.

Η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης  παρουσίασε πολλά προβλήματα λειτουργίας σήμερα σε πολλές πόλεις του. Δυσλειτουργίες παρουσιάστηκαν στο Λονδίνο, το Σαν Φρανσίσκο και τη Σιγκαπούρη, ενώ προβλήματα εμφανίστηκαν και στην περιοχή της Αθήνας.

Προβλήματα παρατηρήθηκαν, σύμφωνα με τον Independent,  στη βόρεια Ευρώπη, στην Αυστραλία και στη δυτική Ακτή των ΗΠΑ. Στη συνέχεια η λειτουργία του αποκαταστάθηκε χωρίς να γίνει ωστόσο γνωστό η αιτία του μπλακ άουτ.

Οι χρήστες του Instagram διαμαρτυρήθηκαν μέσω Twitter καθώς δεν μπορούσαν να συνδεθούν στην εφαρμογή και να «ανεβάσουν» φωτογραφίες ή να δουν τη ροή ειδήσεων.Σύμφωνα με έλεγχο που έκανε το πρακτορείο Reuters, η εφαρμογή εμφάνισε το μήνυμα «Σφάλμα», «δεν είναι δυνατή η ανανέωση της ροής».Τόσο η εταιρεία Facebook όσο και το Instagram δεν ήταν διαθέσιμες για να σχολιάσουν.

Το παγκόσμιο μπλακ-άουτ σημειώθηκε μετά την ανακοίνωση του Instagram την Δευτέρα ότι νέος επικεφαλής του αναλαμβάνει ο Άνταμ Μοσέρι, μετά την αποχώρηση των δύο συνιδρυτών του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, Κέβιν Σίστρομ και Μάικ Κρίγκερ, την προηγούμενη εβδομάδα.Ο Μοσέρι μέχρι πρότινος διατελούσε επικεφαλής του τμήματος προϊόντων, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν επικεφαλής της εταιρείας News Feed.