Skip to main content

Επιχείρηση καθαρισμού από δήμο και εθελοντές στο Ποσειδώνιο (φωτο)

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η επιχείρηση καθαρισμού της περιοχής του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με εργαζόμενους εθελοντές της Ralph Lauren.

Σήκωσαν μανίκια, έβαλαν γάντια, πήραν σακούλες στα χέρια και άρχισαν να μαζεύουν σκουπίδια από την περιοχή του Ποσειδωνίου.

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η επιχείρηση καθαρισμού της περιοχής του δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με εργαζόμενους εθελοντές της Ralph Lauren.

Μάλιστα, οι περίπου 40 εθελοντές που συμμετέχουν στη δράση δεν συλλέγουν απλά τα απορρίμματα αλλά τα διαχωρίζουν σε ανακυκλώσιμα και μη. Από την πλευρά του ο δήμος τους προμήθευσε με σακούλες, γάντια και καπέλα για τη δράση εθελοντισμού.

Η όλη επιχείρηση εντάσσεται στην προσπάθεια του αντιδημάρχου Αθλητισμού και Εθελοντισμού Πέτρου Λεκάκη να ενεργοποιήσει ομάδες της πόλης και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

"Στόχος μας είναι να ενεργοποιήσουμε και πάλι τους εθελοντές και να συνδράμουν στις προσπάθειες μας. Ανάλογες δράσεις εθελοντισμού θα πραγματοποιούμε συνέχεια" τόνισε στη Voria.gr ο κ. Λεκάκης. Ήδη ο αντιδήμαρχος βρίσκεται σε επαφή αυτό το διάστημα και με το Μποδοσάκειο Ίδρυμα.