Skip to main content

Επιχείρηση καθαριότητας από τον Δ. Θεσσαλονίκης μετά τον Ημιμαραθώνιο

Περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι εργάστηκαν απο την Παρασκευή έως τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τον Ημιμαραθώνιο.

Ακατάπαυστα εργάστηκαν για πάνω από δύο 24ωρα οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρησης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης, για τη γρήγορη αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης μετά την ολοκλήρωσή του 7ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook, του εντεταλμένου συμβουλου του δήμου σε θέματα Καθαριότητας, Λάζαρο Ζαχαριάδη, περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι εργάστηκαν απο την Παρασκευή έως τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έτσι, καθαρίστηκε επιμελώς η διαδρομή και ο περιβάλλον χώρος πριν και μετά τον αγώνα και συντηρήθηκε κατά την διάρκειά του καθώς συγκεντρώθηκαν χιλιάδες δρομείς και πάρα πολλοί θεατές.

Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαριάδη, τοποθετήθηκαν κάδοι ανακύκλωσης στις στάσεις της διαδρομής και συντηρήθηκαν οι χώροι του Δημαρχείου έξω και μέσα καθώς χρησιμοποιήθηκαν ελεύθερα απο τους χιλιάδες παρευρισκόμενους.

«Κυρίες και κύριοι συγχαρητήρια σε όλους σας. Για μία ακόμα φορά διακριτικά και αποτελεσματικά εργαστήκατε για την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση με επιτυχία μιας ακόμα μεγάλης διοργάνωσης στην πόλη μας», τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης.