Σάββατο 15 Αυγούστου 2020
x

ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 73 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Η επιχείρηση έλαβε χώρα στις περιοχές της Ροτόντας, της πλατείας Ναυαρίνου, της πλατείας Αριστοτέλους, της πλατείας Αρχαίας Αγοράς και του ΟΣΕ

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Η επιχειρησιακή δράση έλαβε χώρα στις περιοχές της Ροτόντας, της πλατείας Ναυαρίνου, της πλατείας Αριστοτέλους, της πλατείας Αρχαίας Αγοράς και του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Στο πλαίσιο της παραπάνω επιχείρησης, ελέγχθησαν συνολικά 174 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 73 αλλοδαποί, διότι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Σημειώνεται πως από την αρχή της εβδομάδας η αστυνομία προχωράει σχεδόν καθημερινά σε αντίστοιχες επιχειρήσεις. Στην επιχείρηση μάλιστα της Τετάρτης, συνελήφθησαν από 73 αστυνομικούς που σάρωσαν το κέντρο της πόλης, 38 άτομα για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών», «Περί Αλλοδαπών», «Περί Λαθρεμπορίου», «Περί Όπλων» (δείτε εδώ). 

Η αστυνομία αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως οι ειδικές δράσεις, που πραγματοποιούνται σε τακτική βάση, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ