Skip to main content

Επίσημη πρώτη Αγγελούδη: Το κάλεσμα στους πολίτες - «Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ολιγωρία» (φωτο + video)

Τα μηνύματα του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη - Το κάλεσμα προς τους πολίτες

Ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος σήμερα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, έκανε ποδαρικό στο δημαρχείο. Ο κ. Αγγελούδης βρέθηκε στο γραφείο του στον τρίτο όροφο του δημαρχείου, όπου και αντάλλαξε ευχές με συνεργάτες του, μέλη της νέας διοίκησης και υπαλλήλους του δήμου.

Image

Σε δηλώσεις του ο κ. Αγγελούδης έκανε λόγο για ένα νέο ξεκίνημα για τη Θεσσαλονίκη και έστειλε μήνυμα για πολλή δουλειά και λίγα λόγια. «Νέα χρονιά, νέα μέρα, νέο ξεκίνημα για την πόλη, για τη Θεσσαλονίκη μας. Με σεβασμό στους πολίτες, με λίγα λόγια και πολύ δουλειά. Ξεκινάμε γιατί αυτή η πόλη αξίζει πολλά περισσότερα» τόνισε σε δηλώσεις του από το δημαρχείο ο κ. Αγγελούδης.

Image

Ο νέος δήμαρχος απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους πολίτες, όπου και αν ανήκουν, όπως είπε χαρακτηριστικά, σε μια συμμαχία ευθύνης για την πόλη. «Ένα νέο ξεκίνημα ευθύνης, διεκδίκησης και δουλειάς», υπογράμμισε ο κ. Αγγελούδης, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι αισθάνεται το βάρος αυτής της ευθύνης. «Πρέπει να δουλέψουμε», σημείωσε με έμφαση και ξεκαθάρισε ότι από σήμερα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ολιγωρία. «Θα δουλέψουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ με όλους τους κατοίκους, με όλους τους ανθρώπους προκειμένου να λύσουμε τα προβλήματα. «Αυτή η πόλη αξίζει πολλά περισσότερα από αυτό που είναι σήμερα. Θέλω να πιστεύω ότι με την βοήθεια των πολιτών, τη βοήθεια του Θεού θα μπορέσουμε να κάνουμε πράξη όλα αυτά για τα οποία έχουμε έρθει. Και όπως λέγαμε παλιά, ο δήμαρχος δεν είναι πολιτική, ο δήμαρχος είναι δουλειά. Έχω ζητήσει από όλους τους συνεργάτες μου να ξεκινήσουμε τη δουλειά της δημοτικής αρχής», επισήμανε.  

 

Είναι χαρακτηριστικά πάντως πως η νέα διοίκηση, με εντολή δημάρχου, δεν πρόκειται να χάσει ούτε μια μέρα. Αύριο, 2 Ιανουαρίου, μετά τις δημαιρεσίες για την εκλογή νέου προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και την ανάδειξη των μελών της δημοτικής επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί μια κλειστή σύσκεψη για το καυτό θέμα της Καθαριότητας. «Ήδη ξεκινούμε αύριο με μια μεγάλη συνάντηση από τον τομέα της Καθαριότητας. Από εκεί έπρεπε να ξεκινήσουμε, εκεί πονάει η Θεσσαλονίκη και εκεί έπρεπε να ρίξουμε το βάρος. Έχουμε ένα σχέδιο, το οποίο με τους εργαζόμενους θα δούμε βήμα βήμα την υλοποίησή του. Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Η πόλη είναι σε αυτή την κατάσταση και δεν υπάρχουν περιθώρια για οποιαδήποτε καθυστέρηση», σημείωσε ο κ. Αγγελούδης.

.

Στις 3 Ιανουαρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του άτυπου συμβουλίου των διευθυντών, το οποίο θα συνεδριάζει μια φορά τον μήνα υπό την προεδρία του κ. Αγγελούδη.

Το πρωί ο κ.Αγγελούδης παρέστη στη δοξολογία για την έλευση του νέου έτους στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Image
Image
Image
Image
Image

Φωτογραφίες: intime/ Γιάννης Μωυσιάδης